ALtijd veel voordeel op zak | 100% Lokaal

Wat is 100% Lokaal?

100% Lokaal is opgezet met het doel om iedereen te laten profiteren van lokale aanbiedingen. Zodat je jouw euro uitgeeft in je eigen gemeente.

De techniek staat niet stil, dus zijn we begin 2015 gestart met de 100% Lokaal app. Met de app is het mogelijk om actuele aanbiedingen, loyaliteitsacties en relevante informatie te bieden op je smartphone. Maar nog belangrijker, je hebt voortaan altijd het voordeel op zak…. Zo wordt het mogelijk om ook in andere gemeentes te gaan profiteren van veel voordeel bij winkels, supermarkten, hotels, fitnesscentra et cetera. De app biedt ook bij evenementen extra informatie en voordeel. De Tilburgse Kermis beet hierbij het spits af en er zullen nog veel evenementen volgen.

Download de app en laat je verrassen door het gemak en de voordelen.

Hoe werkt 100% Lokaal app?

100% Lokaal werkt via de nieuwste beacon techniek. Een 100% Lokaal winkelier krijgt de beschikking over een beacon (een klein slim apparaatje). Als je in de buurt komt van de beacon dan zendt deze via bluetooth een signaal naar jouw smartphone met de 100% Lokaal app. De winkelier bepaalt zelf welke melding hij wil zenden. Dit kan een aanbieding zijn of hij gebruikt de app als spaarprogramma voor jou als frequente bezoeker.

Vanaf de iPhone4S, iPad3 en Android versie 4.3 bevatten alle smartphones de technologie die onze app ondersteunen.